Celeb

Végre Cardi B is megtudta, hogy Donald Glover és Childish Gambino ugyanaz a személy, a netezők pedig nem kímélik emiatt

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 13:33

Mintha az énekesnő az elmúlt években a föld alatt élt volna. Persze biztos csak más körökben mozogtak.

Az egész egy olyan Twitter-bejegyzéssel kezdődött, amit már törölt az énekesnő, de azért még fellelhető. Ebben azt fejtegeti röviden, hogy mennyire hasonlít egymásra Donald Glover és Childish Gambino, és hogy ő azt sejti, hogy ez a két személy valójában egy, csak titkolják.

Erre pedig érkezett is az attak rendesen a netezőktől. Volt, aki egyszerűen csalódott volt az énekesnő tájékozatlansága miatt. Bár Amerika jó nagy ország, de Donald Glover épp sikert sikerre halmoz, mint színész (Atlanta című sorozat, Han Solo mozi), Childish Gambino néven futtatott hiphop projektje pedig már a negyedik albumot fogja kiadni, amiről a This is America című szám klipje óriási szenzáció, ráadásul sosem volt titok, hogy a két személy egy és ugyanaz. De általában azért inkább vicces posztok születtek.

Egy lány szerint Cardi B tweetjénél jobbal nem találkozott, amióta twitterezik.

Van, aki arra világított rá, hogy azért gáz a posztja, mert mindketten a zeneiparban dolgoznak.

Cardi B nagyon kíváncsi arra, vajon Childish Gambino miért néz ki pont ugyanúgy, mint Donald Glover.

Akadt olyan troll is, aki elbizonytalanított: talán mégis két különböző személyről van szó?

Aztán Danny Glovert is iderángatták a poén kedvéért, vagy a twitterező próbálta menteni Cardi B helyzetét azzal, hogy magát is beégette?!

Cardi B egyébként nagyon megkönnyítette a netezők helyzetét. Bár az eredeti posztot törölte, de amikor elkezdtek ömleni az első oltós reakciók, ő ahelyett, hogy információt gyűjtött volna a netről, inkább összezavarodott.

Egyébként Donald Glover egy tévéshowban egyszer már elmesélte, hogyan lett ő Childish Gambino. Amikor elhatározta, hogy márpedig rapper lesz, akart egy művésznevet. Belefutott a neten egy online Wu-Tang Clan névgenerátorba, ami ezt dobta ki, neki meg tetszett, úgyhogy megtartotta.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.