Celeb

Oroszlán Szonja őszintén elmondta, miért nincs gyereke

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.31 | 10:18

Oroszlán Szonja egy olyan tabutémáról beszélt őszintén Rónai Egon Húzós című podcast műsorának friss adásában, ami sokakat meglepett.

A téma a gyerekvállalás, amiről a színésznő se tudott mindig ilyen szabadon beszélni, hiszen sokáig ő is meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak.

“Őszintén szólva, soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek. Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell”

– vallotta be.

“Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért mert nő vagyok nem kötelező anyává válnom”

– zárta le végül magában a kérdést, amit azóta se bánt meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló