Celeb

Angelina Jolie őszintén beszélt arról, mennyire sajnálja, hogy édesanyja nem láthatja az unokáit felnőni

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.01 | 07:09

Angelina Jolie 2007-ben veszítette el édesanyját, de nem múlik el úgy nap, hogy eszébe ne jutnának tanácsai, intelmei és a gyengédség, amivel felnevelte.

Fotó: Getty Images / Eamonn M. McCormack

Miután Brad Pitt és Angelina Jolie tavaly szeptemberben hivatalosan is elváltak, Jolie kapta meg mind a hat gyermekük felügyeleti jogát. A 15 éves Maddox, a 13 éves Pax, a 12 esztendős Zahara, a 10 éves Shiloh, valamint a 8 esztendős Vivienne és Knox is a színésznőnél maradt.

Egyedülálló anyának akkor sem könnyű lenni, ha az ember világsztár, erről és édesanyjáról beszélt egy interjúban Angelina Jolie.

Pontosan tudom, mennyi mindent adhatott volna nekik az életben és nagyon elszomorít, hogy a gyerekek ezt nem tapasztalhatják meg. Bármit megtennék, hogy velünk legyen ebben az időszakban. Gyakran gondolok rá és beszélgetek vele a fejemben, próbálom kitalálni, hogy most mit mondana, milyen tanácsot adna

– meséli a 41 éves színésznő.

Fotó: Getty Images / Kevin Winter

Próbálok jó példát mutatni nekik azzal, hogy felelősségteljes vagyok. Segítek nekik, hogy szélesebb körben megismerjék a világ dolgait, de az egyetlen jó módja a nevelésnek az, ha az ember figyel. Ez a legfontosabb, amit egy szülőnek tennie kell. Ügyes gyerekek, de mégis csak gyerekek, ahhoz, hogy megértsék és feldolgozzák az élet kemény igazságait védelemre és szeretetre van szükségük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló