Celeb

Singh Viki az exéről: Bántalmazott, megvert, megalázott

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.04 | 19:22

Az énekesnőnek ennek ellenére sem múltak el az érzései hosszú évekig!

Forrás: TV2

Singh Viki új dala, az Érted élek kapcsán beszélt arról, hogy nyolc éven keresztül bántalmazó párkapcsolatban élt, amiből csak nagyon nehezen tudott kilépni.

Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból. Az egyikre nyolc év ment el az életemből. Négy évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet, és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim. Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik, és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. De ne félj, most már nincs ilyenről szó!

– mesélte az énekesnő a Borsnak.

Singh Viki azt is elmondta, hogy ma már nem menne bele egy ilyen kapcsolatba, sőt már könnyen felismeri az ilyen toxikus férfiakat.

Az előző párom teljesen megváltoztatta a férfiakhoz való viszonyomat. Megmutatta, hogy lehet valaki egyszerre jó pasi és normális férfi. Azóta szóba se állnék olyan emberrel, aki leépít, azonnal megérzik a szenzoraim ezt a típust. Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam. Megmondtam neki, hogy: »Figyelj, szerintem nem egymást keressük, én ezt itt nem szeretném tovább hallgatni és ne haragudj, de dolgom van…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló