Celeb

Sose beszélt erről: drámai vallomást tett Barabás Évi apjával kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.06 | 15:30

A Fókusz műsorvezetője nem tervezte, hogy ilyen intim témáról beszél majd, de végül örül, hogy mégis felvállalta.

“13 család lakott együtt Bonyhádon, abban a kis udvarban. Több alkoholistát láttam ott, mint Magyarországon, ha átlagoljuk. Szinte minden család küzdött a céltalansággal, a lehetetlenséggel, a tehetetlenséggel”

– mondta el őszintén a Palikék Világa by Manna című műsorban.

“Az én hátrányommal, azzal, hogy az alkoholizmust közelről megtapasztaltam a saját családomban is, olyan kis vevőkészülékeim alakultak ki, amelyek a mai napig segítenek ebben a munkában, amit végzek…”

A saját családodban is? És hogy mindez mit jelent? – kérdezte Palik.

“Azt, hogy apukám ivott. Gondoltam, lehet, hogy egyszer erről beszélek, de sokkal többet nem fogok, mert ilyenkor rögtön ítélnek az emberek, és én nem szeretném, hogy bárki rögtön elítélő legyen az én… apukámmal, akit én nagyon-nagyon szeretek, szerettem. És aki letette a poharat, és úgy volt alkoholista élete végig, hogy elment elvonóra. Őt ott főnöknek vagy doktor úrnak, már nem is tudom, minek szólították az orvosok.”

– fejtette ki.

“Géplakatos volt, ő volt az aranykezű Barabás. Kreatív volt és meg nem értett. Nagyon sok ember mellett ki szoktam állni, ha valaki elítélően beszél egy alkoholistáról, mert nem tudhatja, mi van a háttérben. Persze ,mindenre van magyarázat. Láttam – nem csak apunál, másoknál is – a meg nem értettséget, hogy hiába csinálsz jót, nem becsülik. Amikor egy újításoddal egy egész gyár szalagrendszere változik meg, és abból te csak egy plusz havi fizetést kapsz, és nem te leszel az Isten és élsz boldogan, hanem ugyanúgy gürizel. Ugyanúgy fél 3-kor befejezed a gyárban a munkát, utána fél 4-kor a családoddal kimész a hétvégi kertbe, ami 3 kilométerrel odébb van, és ott megtermeled azt, amit a gyerekeid egy évig esznek. Én láttam azt a robot funkciót, amiben ezek a családok éltek – a mienké is –, és azt, ahogy tehetséges emberek nem találták meg az útjukat, ahol megbecsülést, szeretetet, jó visszajelzést kapnak”

– vallotta be.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló