Celeb

Szomorú dolgot állít Dolly szomszédja

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.07 | 14:18
  • trendindex: 2

A cudarul tartott kutyák botránya körüli hangok nem csitulnak.

Fotó: TV2

Miután Dolly kutyaszaporítós botrányba kecveredett, a szomszédok is aggódnak érte. Az énekesnőt csak kétszer látták azóta az óbudai otthona közelében, és nagyon lesújtottnak tűnt.  Állandó téma, hogy juthatott idáig, és nagyon sajnálják az énekesnőt.

“Nagyon sajnálom, ami Dollyval történik. Egy olyan énekesnő került ilyen méltatlan helyzetbe, akiről még soha, semmilyen botrányt, negatív hírt nem lehetett hallani. Pedig nem ma kezdte az éneklést, több mint negyven éve van a pályán, ha jól tudom, de mindig helytállt és remekelt a színpadon”

– mondta el egy középkorú, környéken élő nő a Blikk Rúzsnak.

“Sosem hagyta cserben a rajongóit, és így lezárni egy életművet… Nagyon szomorú, hogy belekeverik egy ilyen botrányba, meghurcolják. Nagyon sajnáljuk őt, borzalmas, amit átélhet! Ő, aki imádja az állatokat és sok kutyával élt együtt és jó ideig mindent megadott a négylábú kedvenceinek. Sosem jártunk bent a házában, de régebben többször sétált itt a környéken a kutyáival, autóval is szállította őket. Jó állapotban voltak azok a kutyák, de jó ideje már nem láttuk őket. Nem kérdeztük, hogy miért, hiszen Dolly felett is elmentek az évek, nem tudhatjuk, hogy 70-en túl bírja-e még a négylábúakkal a tempót. Csak arra tudunk gondolni, hogy a Covid időszak az énekesnőt is megviselhette anyagilag is, hiszen ő talán csak tavaly nyáron kezdet el újra fellépni. Nagyon félt a vírustól, hiszen sok vele egykorú pályatársa meghalt. Évekig nem volt bevétele. Nem tudnunk másra gondolni, csak arra, hogy azért vihette a kutyáit arra a telepre, mert nem tudta azt a sok nagytestű állatot ellátni. Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Remélem, mihamarabb kiderül az igazság és sikerül tisztáznia magát!”

– fejtette ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló