Celeb

Kulcsár Edina őszintén vallott arról, hogy miért tűnt el és hogy van most

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.09 | 08:18

Sokan úgy gondolják, nehéz lehet három gyerkőc mellett, de most elárulta, ő hogyan éli meg.

Forrás: TV2

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M kislánya, Varga Amara alig egy hónappal ezelőtt született meg, Edina pedig azóta érthető okokból kicsit eltűnt a közösségi médiából. Sokan találgatták, vajon hogy telhetnek a mindennapjai és azt feltételezték, három gyerek mellett igen csak kimerült lehet. Edina viszont most egy új posztban mesélt kicsit az elmúlt időszakról és arról, hogy most már aktívabb lesz a felületein:

Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám!💖 Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok, és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni.😅 Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem.😁 (Remélem nem most szóltam el magam.😅🤞) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt a rengeteg kedves üzenetet, amit az elmúlt időszakban kaptam.❤️ Most már aktívabb leszek mint eddig.😇

– írta Edina

A modell azt is kérte követőitől, hogy írják meg, milyen tartalmat látnának tőle szívesen, úgyhogy úgy tűnik, tényleg készen áll a visszatérésre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló