Celeb

15 milliós kártérítésre kötelezte a bíróság a folyton kövérező Schobert Norbertet

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.11 | 09:48

Két disznózás és bojlertestűség között jogsértően használt zenéket a fitnesz DVD-ken, aminek most megvan az ára. Maga döntés lassan egy éves, Schobertet most a késedelmi kamatokért perlik, merthogy későn fizetett.

A fitneszgurut még tavaly perelték be a vele szemben közösen fellépő lemezkiadók, mivel előzetes engedély és jogdíjak megfizetése nélkül használta fel a tulajdonukban lévő zenéket a fitnesz-DVD-iken, amikből aztán busás bevételt termelt magának. A Dabasi Járási Ügyészség 2020 októberében kimondta, hogy Schobert Norbert a szerzői jogok megsértésével bűncselekményt követett el, és ezért megrovásban részesítette – derül ki a 24.hu birtokába jutott dokumentumokból. Norbi végül elég jól megúszta a dolgot, a bíróság figyelembe vette ugyanis, hogy büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetése óta jelentős idő telt el, és pár héttel korábban megtérítette a sértetteknek az okozott vagyoni kárt.

A kiadók most úgy vélik, nem elég a megítélt 15 millió forint, hanem a késedelmi kamatokat, ami álláspontjuk szerint – tekintettel a károkozás óta eltelt időre – számottevő összeg lennie meg kellene fizetnie Schobertnek. Norbi azonban nem óhajt fizetnie, ő az ügyet az alapösszeg kifizetésével lerendezettnek tekinti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.