Celeb

Ewan McGregor lánya szerint apja új nője “egy rakás sz@r”

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.14 | 18:48

Clara nehezen fogadja el szülei válását és apja új kapcsolatát.

Clara McGregor nem rajong apja, Ewan McGregor új barátnőjéért, és véleményét nem is rejti véka alá. A 33 éves Mary Elizabeth Winsteadről nemrégiben egy új fotó került fel az egyik fan-oldalra, ahol a “világ leggyönyörűbb és legtehetségesebb” színésznőjének nevezték, Clara pedig minden szégyenérzet nélkül kommentelt a kép alá:

“Leggyönyörűbb és legtehetségesebb?? Emberek, téveszmében éltek. Ez a nő egy rakás sz@r” – írta Clara.

A hatalmas médiavisszhangra reagálva Clara valószínűleg megbánta tettét, ugyanis a The Times-nak adott interjújában már finomabban fogalmazott:

“Nem a legérettebb módon reagáltam, de mérges és felháborodott voltam. Sokat dolgozom azon, hogy ezzel megküzdjek, és ne kifogásokat keressek – de… ez nem a legjobb pillanatom volt” – árulta el.

Mint kiderült, a fotó alatt többen Clara édesanyját, Ewan korábbi feleségét is kritizáltak, és ez vágta ki a lánynál a biztosítékot. McGregor és Eve Mavrakis októberben váltak el 22 év házasság után, így még friss a trauma az egész család számára.

“Szeretem őt (Ewan McGregort), és mindig is fogom. Nem fog véget érni emiatt a kapcsolat. Elképesztően közel állunk egymáshoz, annak ellenére, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal, ahogy éli az életét. Mindig szeretni fogom. És remélem, hogy boldog, tudjátok?” – tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló