Celeb

Döntött Harry és Meghan: közös megegyezéssel vége

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.06.16 | 10:48
  • trendindex: 5

Közös megegyezéssel megszűnik Harry hercegnek és feleségének, Meghan, sussexi hercegnőnek a Spotify streamingszolgáltatóval kötött szerződése - számolt be róla pénteken a The Guardian online kiadása.

A pár Archewell Audio podcastvállalkozása a Spotify vállalattal 2020-ban aláírt megállapodás óta csupán egy podcastsorozatot készített Archetypes címmel.

A Variety értesülése szerint a Spotify több tartalmat várt az Archewell Audiótól, Harry és Meghan viszont szerette volna, ha műsoraikat nem csak kizárólag a Spotify forgalmazhatja.

Vízitúra az ország egyik legszebb helyén, nézz bele a videóba, mutatjuk milyen az Ipolyon evezni!

 

A házaspár 2020 januárjában mondott le a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátandó hivatalos funkcióiról, és új életet kezdett Amerikában. Az Archewell jövedelmező üzleti kapcsolatokat kötött egyebek mellett a Netflix és a Spotify szolgáltatókkal.

Tavaly a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama is befejezte Spotify-jal való együttműködését, amely podcastjukat szintén exkluzív szerződéssel forgalmazta, és inkább az Amazon Audible vállalkozásával kötött szerződést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló