Celeb

7 celeb, akiről nem sejtenéd, hogy biszexuális

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.17 | 12:13
  • trendindex: 4

Oké, alapesetben nem is szoktunk merengeni ezen. De azért elgondolkodtató, nem?

Cara Delevingne

Cara soha nem vallotta be nyíltan, hogy biszexuális, de arra többször is utalt már, hogy férfiakkal és nőkkel is szokott randizni. Partnerei között olyan nevek szerepelnek, mint Harry Styles és Michelle Rodriguez, tehát tény, hogy nem aprózza el.

Fiatal vagyok, experimentálódom, élvezem az életet… nem akarok senkinek se megfelelni

– kommentálta nemrég a témába vágó kérdést a sztár a The Telegraphnak adott interjújában.

Billy Joe Armstrong

Noha közel húsz éve boldog házasságban él feleségével, Adrienne-nel, a Green Day frontembere jó ideje nem tagadja, hogy nem csak a nők, a férfiak is vonzzák. Erről 1995-ben beszélt először. „Azt hiszem, mindig is biszex voltam. Vonzanak a nők, de vonzanak a férfiak is. Miért kellene választanom?” – teszi fel a kulcskérdést.

 

Gillian Anderson

Az X-akták sztárja még középiskolás korban jött össze egy lánnyal, ami számára meghatározó élmény volt: éveken keresztül voltak egy pár. Később volt néhány forró kalandja más nőkkel, de manapság már monogám, heteroszexuális kapcsolatban él.

Evan Rachel Wood

A sztár 2012-ben a Twitteren bújt elő. „A biszexualitás rendkívül fontos része a személyiségemnek… ami azt illeti, voltam már mélyen és őszintén szerelmes férfibe, és mélyen és őszintén szerelmes nőbe is. Akivel együtt vagyok, ahhoz viszont mindig hűséges maradok” – fejtegeti.

Marlon Brando

Egy generáció szexszimbóluma élete során nem igazán beszélt férfiakkal való kalandjáról, de soha nem is tagadta ezeket az élményeket. A legtöbb róla szóló életrajzban szó esik ezekről a tapasztalatokról, amelyek a színész számára segítettek azzá válni, aki lett belőle. Az emberek véleményével ezzel együtt nem igazán törődött.

Amber Heard

A többség tudja róla, hogy Johnny Depp csaja volt egy időben, azt azonban kevesen, hogy a jó nőket sem veti meg. Még 2010-ben, a GLAAD-gálán dugta ki a fejét a szekrényből, de tartózkodik attól, hogy biszexként kategorizálja magát: egyszerűen szereti a férfiakat és a nőket is.

Lady Gaga

Gaga mág 2009-ben, egy Barbara Walternek adott interjúban vallotta be, hogy csajozni is szokott. Nem tagadja, hogy a Poker Face című sláger arról a kettősségről is szól, ami benne bújik meg, valahányszor számára vonzó nőt lát. Nem tagadja a szitut, de manapság már nem is igazán beszél a szexualitásáról.

Gondoltátok volna?

Nyitókép: pixabay.com cco


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.