Celeb

Popcornt bekészíteni, alakul a Tom Cruise-Justin Bieber meccs!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.21 | 12:18

Telefonon már folyik az egyeztetés a hobbi-UFC harcosokkal.

Az egyik legemlékezetesebb UFC-harc van készülőben, ha Tom Cruise ringbe száll kihívója, Justin Bieber ellen. A kanadai dalnok már telefonon is beszélt a szervezőkkel a meccs részleteiről, ami azt jelenti, hogy nem blöffölt, mikor a Mission Impossible és számos akciódús mozi sztárját kérte fel párbajozni.

 

View this post on Instagram

 

ready for Here + Now… new collab coming this Fall with @schmidtsnaturals

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

MMA-stílusú viadalra állna ki a 25 éves Bieber az 56 éves ellenfelével, ahogyan azt korábban Twitteren már jelezte – és ezt nyugodtan vehetjük fenyegetésnek is, ugyanis nem viccnek szánta a bejegyzését. A William Morris Endeavor ügynökség, mely a UFC jogait birtokolja, már meg is kereste az énekest ezügyben: a társ-vezérigazgató, Ari Emanuel csörgött rá Bieber menedzserére, Scooter Braunra.

via GIPHY

A beszélgetésbe aztán bekapcslódott Dana White is, akit a popsztár betaggelt a felhívásában. A szervezők szerint epikus küzdelem várható, aminek helye van az Octagonban, és ha Tom is vállalja, hogy ringbe száll, akkor a vezetőség részéről nincs akadálya a mérkőzésnek. Ari szerint Tom remélhetőleg nem fogja kéretni magát, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.