Celeb

Munkanélküliség, Netflix és alvás: most diplomázott a Nobel-díjas Malala Júszafzai!

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.22 | 18:18

Abban, amilyen időszak most vár rá, nem sokban különbözik Malala Júszafzai élete, dacára annak, hogy az ő polcán azért már 2014 óta egy Nobel-díj is figyel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hard to express my joy and gratitude right now as I completed my Philosophy, Politics and Economics degree at Oxford. I don’t know what’s ahead. For now, it will be Netflix, reading and sleep. 😴

Malala (@malala) által megosztott bejegyzés,

“Nehéz kifejeznem azt a boldogságot és hálát, ami bennem van most, hogy kézhez kaptam diplomámat filozófia, politológia és közgazdaságtan szakon az Oxfordon. Fogalmam sincs, mi áll előttem. Egyelőre egészen biztosan a Netflix, az olvasás és az alvás”

– írta Instagram oldalán az aktivista, aki annak idején azzal tett szert nemzetközi ismeretségre, hogy a tálibok fejbe lőtték tinikorában, mert szót mert emelni azért, hogy a lányok is iskolába járhassanak.

A mémgyár már persze beindult: “Diploma: Netflix és munkanélküliség, jöhetnek az új sorozatok” – szól az egyik ezek közül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nobel Peace Prize winner Malala, 22, who was shot by the Taliban, gets showered in confetti and foam after completing her prestigious degree from Oxford University! Congratulations! 🎓🎉📸 @malala

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Horoszkóp
Horoszkóp 2024. május 20.
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 20.