Celeb

Újabb plágiumügybe keveredett Kanye West

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.23 | 08:13

Nem az első, és nem is az utolsó eset, hogy Kanye West a sajátjaként használ egy ötletet vagy akár konkrét szellemi terméket. Ezúttal saját divatmárkája Rita Minissi egy konkrét sorozatát koppintotta le.

A Diet Prada nevű divatblog szúrta ki, hogy a Yeezy Season 6 kampányának képe kísértetiesen hasonlít Minissi egy korábbi munkájához. Ez már csak azért is ciki, mert a művésznő annak idején a traumák feldolgozását és a szexuális abúzust elszenvedettek számára saját testük elfogadásának fontosságát szerette volna bemutatni a sorozattal, míg Kanye egyszerűen – így fogalmazott – kiárusította a koncepciót.

Kanye szokásához híven nem reagál az ügyre, de rajongói már elküldték a búsba Minissit.

Another day, another Kanye rip. The just released Yeezy Season 6 campaign lensed by @elirusselllinnetz bears a striking similarity to this 2015 series by @thingspowerthemselves . It’s pretty messed up when you consider the original work by Rita Minissi explores identity and was inspired by dealing with personal trauma and a resulting desire to reconnect with her own body. Will Kanye own up to it this time, or will he be blaming others like he did with the Tony Spackman sketch not so long ago? Lol • #yeezy #kanye #kanyewest #ritaminissi #art #photography #model #pose #neutrals #sneakers #hypebeast #hypebae #snobshots #athleisure #leggings #bikeshorts #sweats #sweatshirt #wiwt #ootd #dietprada

Diet Prada ™ (@diet_prada) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Angela Weiss / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.