Celeb

Kulcsár Edina sosem akarna már olyan vékony lenni, mint volt: párjának is így tetszik

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.27 | 10:48

Kulcsár Edina rengeteg támadást kap, amiért felszaladtak rá a kilók a várandóssága alatt.

Forrás: TV2

Kulcsár Edina közösségi oldalán osztotta meg, milyen becsmérlő üzenetet kapott valakitől, legutóbbi fotója miatt. Az illető undorító tehénnek nevezte, amit Edina meg is osztott a követőivel.

Azt is kifejtette, hogy harmadik terhessége után még nem sikerült visszanyernie az alakját, de dolgozik rajta, bár most nehezebben megy, mint az első két terhesség után. Azt is hozzátette, hogy ez nem prioritás most az életében.

Kiderült, ki volt az, aki le “undorító tehenezte” Kulcsár Edinát

Az egykori szépségkirálynő most hosszabban is kifejtette a gondolatait erről a témáról.

Ez inkább az illető saját frusztrációjának a kivetítéséről szól. Én sem vagyok elégedett magammal, amikor a tükörbe nézek, de ha arra gondolok, hogy három csodás gyerekem van, és nemrég szültem, azonnal megnyugszom. Az is nagyon sokat számít, hogy Márk mindig megerősít abban, hogy így is tetszem neki, ráadásul ma már egyre inkább a nőies forma a divat.

– írta Kulcsár Edina

Visszanéztem a régi képeimet, amikor 60 kiló voltam a 173 centis magasságomhoz, és sosem lennék már olyan vékony, mint akkor voltam. Most az a célom, hogy hetven kiló alá nem szeretnék menni. Igazából azt szeretném, ha a hasam lemenne és formába lendülnék, mert a gyerekek mellé aztán kell energia bőven.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló