Celeb

Nem akárkivel csókolózott Shane Tusup a minap

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.29 | 14:48

Úgy néz ki, VV Virág akadt a horgára egy buliban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

vv10virag🎀 (@vv10virag) által megosztott bejegyzés

A fotó, amelyen Shane egy titokzatos szőke nővel smárol, pár nappal azután készült, hogy botrányos körülmények között szakítottak Szabó Zsófival.

Mint kiderült, a képen Ledneczky Virággal látható, akit a ValóVilág tizedik szériájából ismerhet a tévénéző közönség. VV Virágnak azonban nincs sok emléke az együttlétről.

„Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó…”

– vallotta be a Bors kérdésére.

„Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom, mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam, és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizom. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg”

– állítja VV Virág.

„Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én… A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó, és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok”

– teszi hozzá.

Akárhogy is, Shane-re nem csak nem emlékszik, de nem is akar tőle semmit, merthogy tudja, hogy “kattos az agya”.

kép: Instagram-story


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.