Celeb

Felpüffedt fej, üres tekintet: Jessica Simpson teljesen leépült alkoholizmusában

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.03 | 10:18

A kétségkívül tökéletes adottságokkal rendelkező sztárt borzasztóan megviselte élete legnehezebb korszaka.

“A személy, akit a képen látsz 2017. november 1-jének korai reggelén, egy felismerhetetlen változata önmagamnak. Rengeteg önmegismerésre és felfedezésre volt még szükségem akkor. Ebben a pillanatban már tudtam, hogy megengedem magamnak, hogy visszavegyem a fényemet, hogy győzelmet arassak a belső harcomban, a saját tiszteletemért vívott csatában, és újra tisztasággal nézzek szembe a világgal. Ehhez el kellett hagynom az alkoholfogyasztást, mert állandó, fájdalmas körforgásában tartotta a gondolataimat és a szívemet, és őszintén szólva kimerült voltam”

– vallotta be a színésznő.

“Szerettem volna érezni a fájdalmat, hogy büszkeségem jelvényeként viseljem. Azt akartam, hogy megtörjem a ciklusokat, hogy előrehaladjak – soha nem nézve vissza bánattal és bűntudattal azokra a döntésekre, amelyeket meghoztam és meghozok itt, ebben a gyönyörű világban”.

Jessica nehezen hiszi, hogy azóta már ennyi év telt el.

“Hihetetlen, de mintha talán csak most lett volna. Rengeteg sztereotípia kering az alkoholizmus és alkoholista címkével kapcsolatban. Az igazi munka, amit el kellett végeznem, az volt, hogy elfogadjam a kudarcot, a fájdalmat, a törést és az önfeladást. Nem az volt a probléma. Én voltam az. Nem szerettem önmagamat. Nem becsültem meg a saját erőmet. Ma már igen. Megbarátkoztam a félelmekkel, elfogadtam az életem olyan részeit, amelyek talán szomorúak. Saját személyes erőm birtokosa vagyok, és nincs szükségem pótszerekhez”

– írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés

Szerencsére ma már bomba formában van:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló