Celeb

“Ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti” – Tóth Vera teljesen, ismét védelmébe vette a testvérét

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.04 | 14:50

Tóth Gabi rengeteg bántást kapott az elmúlt időszakban.

Köztudott, hogy az elmúlt időszakban a NER felkarolta Tóth Gabit, aki így olyan lehetőségeket kapott, mint például, hogy énekelhetett a pápa előtt – nemrég pedig elnyerte a legjobb női előadónak járó Petőfi-díjat is. Ennek kapcsán a fél internet felbolydult, sokan estek neki az énekesnőnek, amit már a nővére, Tóth Vera nem tudott szó nélkül megállni.

Kép: TV2

Veránál most egy szerkesztett kép verte ki a biztosítékot, amelyet egy zárt Facebook-csoportban osztottak meg – írja a Blikk.hu.

Elmondása szerint nem igazán olvas bulvár, mert szinte csak a bántást látja, ugyanakkor tudja, hogy nem is zárkózhat el teljesen, ezért egy ismerőse ajánlására csatlakozott a fent említett csoporthoz:

de ki is fogok lépni, mert csak mocskolódást látok. És nem csak Gabiról

– mondta az énekesnő, aki szerint a közösségi média teret biztosít azoknak, akik gyűlölködni szeretnének. Mint mondta, vidéki lány, aki vidéki mentalitásban nőtt fel, ennek köszönhetően napi szinten találkozott pletykával.

De az egy adott közösségen belül történt, s ártatlanabb volt. Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. A social media teret ad boldog-boldogtalannak, hogy véleményt formáljon olyan emberekről, akiket abszolút nem is ismernek, csak felültek a hullámvasútra, és sokszor ész nélkül belerúgnak bárkibe.

Hozzátette, tudja, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak.

De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amiért ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna

– fejtette ki, hozzátéve: a húga sosem ártott senkinek, mégis rengetegen illetik őt csúnya szavakkal.

Nem érti, mit tett a testvére, amiért így viselkednek vele.

Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette!

Hozzátette:

Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! A legrangosabb díjakat kapta meg már 10-15 évvel ezelőtt is.

Tóth Gabi mellett Vera reagált Gabi Beyoncé-feldolgozására is, amely nemrégiben hatalmas népszerűségre tett szert az interneten.

A közös fellépéseink, a Siser Act formáció koncertjeinek állandó része egy beatbox workshop, ahol megmutatunk különböző stílusukat, énekmódokat. A videó is egy ilyen alkalommal készült, és leszögezhetem, hogy minden hang a helyén volt. Próbálja meg bármelyik kommentelő ezt így acapella elénekelni

– mondta, hozzátéve: szerinte érdemes egy koncerten megnézni Gabit, hiszen egyből megváltozna a rosszakarók véleménye.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló