Celeb

Hujber Feri erősen manipulatív ember – volt felesége sokkoló dolgokat árult el

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.04 | 11:48

Tölgyesi-Khell Cynthia Palikéknak mondta el, miért ért véget házassága Hujberrel, és hogy egyáltalán, miért is keveredett abba a furcsa szerelembe annak idején...

“A Feri színészként főleg, egy nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni azért a bűvkörébe elég rendesen. És nagyon sok olyan dolog volt, amire abszolút nem, hogy nem voltam büszke, de szerintem a mai nap már fel se vállalnám”

– árulta el Cynthia.

“Ha őszinte akarok lenni, rá egy pillanatig nem haragszom. Végigmentem ezeken a folyamatokon. Nagyon sokáig magamra haragudtam, miért hagytam ennyi ideig húzni a dolgokat. Ezt a történetet szerintem hónapok alatt le lehetett volna játszani. (…) Valami megváltástudatom volt Ferivel kapcsolatban, hogy ne vesszen el.”

– fejtette ki.

“Ha szeretet van, akkor minden van. Az volt sok, csak vele nagyon ilyen hullámvasút-szerű volt az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam. Ott volt a két gyerek, és akkor azt mondtam, hogy nekem ez így már nagyon sok. Igazából ezért is váltunk el”.

– majd elmesélte, hogy szerencsére azóta legjobb barátok, és Hujber Angliából is tartja a kapcsolatot két közös gyerekükkel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló