Celeb

Jonathan Rhys Meyersnek nehezen megy a leszokás, nagyot balhézott feleségével a repülőn

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.10 | 13:41

Kihívták rájuk a rendőröket is, akik letartóztatták a színészt. Többször csinált már hasonló helyzetben műsort, bár akkor mindig részeg volt. Most biztos ami biztos alapon tartóztatták le, de végül nem lesz ügy a családi konfliktusból.

Fotó: Karim Sahib (AFP PHOTO)

Hogy nem lett komolyabb ügy a dologból, ahhoz kell egy megértő feleség, mint amilyen Jonathan Rhys Meyers-é is. A pár és egyéves fiúk Miamiból Los Angelesbe utaztak, amikor az ír származású színész valamin felkapta a vizet, és olyan hangon és stílusban kezdett el veszekedni, ami a többi utast is zavarta, azon túl, hogy mint később páran elmondták, csalódtak a színészben. A repülő személyzete csillapítani próbálta Meyerst, aki bár nehezen, de végül leállt, és így a tettlegességig sem fajult az ügy, mint korábban párszor már előfordult vele, például 2008-ban és 2011-ben. Ennek ellenére értesítették a Los Angeles-i rendőrséget arról, hogy balhé van a fedélzeten.

A zsaruk kiszálltak, a színészt letartóztatták, majd el is engedték, amikor kiderült, hogy senki sem tesz feljelentést. Később Meyers felesége az Instagramon posztolt az eset kapcsán. Ebben leírta, hogy a színész mennyire bánja, amit tett, és hogy nehéz helyzetben van, amiben ő, a feleség maximálisan a férje mellett áll. A színész épp leszokóban van az alkoholról, nagyon sokáig élt súlyos piafüggésben, 8 hónapja viszont tiszta. Ez egy folyamat, ami nem könnyű, két lépés után egy lépés jön hátrafelé, ami az elvonás eredményeképpen kialakult depresszió miatt van elsősorban.

8 months of sobriety and an unfortunate day of airline travel. We were in South America specifically working holistically through anger issues that result in these kinds of episodes. When in it… he is not in a frame of mind where he can really even comprehend the repercussions and necessary response to his own actions. J IS extremely sorry for any inconveniences caused to anyone traveling yesterday. There was no argument, just me asking him to not use his e cig per stewardess’ request to me and him not being himself, speaking very very unkindly. It was out of his character. It was unbeknownst to me anything that happened on flight, as I was with my son with a privacy wall up. We are home safe and he is feeling deeply sorry for any remote disrespect afforded to me, attendants, onlookers or officers. Thank you for your compassion on this ongoing battle with addiction we are in

A post shared by Mara Lane ???✨❤???✌? (@maralanerhysmeyers) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.