Celeb

Spermabankba megy az Exatlon sztárja: nem mond le róla, hogy anya lehessen

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.10 | 16:28

Szabó Franciska csalódott a szerelemben, de anya akar lenni!

Szabó Francika nagyon nehéz szakításon van túl és jelenleg úgy gondolja, nem neki való a szerelem, gyermeket viszont mindenképp szeretne, ezért úgy döntött, spermadonor segítségét veszi igénybe.

Szabó Franciska a Ripostnak adott interjújában elárulta, hosszú idő után most kezdi magát ismét jól érezni a szakítás után, és most már tudja, soha többé nem engedi, hogy kihasználják.

És nem engedem, hogy megint megsebezzenek, megbántsanak. Inkább lemondok a szerelemről, de nem akarom még egyszer átélni, amit Dominic mellett. Tiszta hülye voltam, így utólag nem is értem, hogy történhetett ez meg, hogy egy érzelmi roncsot csinált belőlem, a mínusz 30 ezer dolláromról nem is beszélve. Az biztos, amerikai pasi nem kell soha többé, de más se, évekig nem akarok senkit! De közben meg nagyon vágyom gyermekre, ha kell spermabankba megyek és most úgy látom, nagyon erre tartok! Ez itt Amerikában bevett dolog, sokkal nyitottabbak az emberek ezzel is, de mindennel kapcsolatban. Én nemsokára például összeköltözöm a legjobb barátnőmmel, de senki nem gondolja, hogy úgy élünk majd együtt, mint szerelmespár.

– monda Szabó Franciska


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló