Celeb

Majka Curtuisnek: Életed legnagyobb faxxságát követted el, tényként kezeled a saját hazugságod

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.12 | 15:18

Majka trágár üzenetben osztotta ki Curtist.

Curtis a minap arról áradozott, mennyire bejött neki az élet, amióta nem zenél Majkával. Kifejtette, hogy “élete legjobb döntése” volt a szakítás, és “soha többé nem fogja hagyni, hogy kihasználják”.

Majka ezen érthető okokból kiakadt, és nyílt levélt intézett kollégájához:

“Attila!! Egészen furcsa hogy még mindig ott tartunk, hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon. Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik, nekünk van félnivalónk”

– vezette fel mondandóját.

“Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15 perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is.
Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az , hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod”

– akadt ki egy ponton.

“De igazad van.. az idő mindent megold, rendbetesz… Ami viszont talán a legfájóbb nekem, hogy a közös barátaink, és azok az emberek akikkel mindketten kapcsolatban álltunk és állunk, vagy azok akik belülről nézték végig mi történt köztünk, csöndben hallgatnak, és senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra, hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt /van/, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom jól alakul … szívesen …”

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló