Celeb

Majka: Ha kimondanám, hogy Atika mennyi pénzt keresett nálam, dobnál egy hátast

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.22 | 16:18
  • trendindex: 5

Majka még mindig haragszik Curtisre, de közben hiányzik is neki a barátja, akit "egy olyan dolog vett el tőle, ami nem ő" - állítja.

Osváth Zsolt vendége volt Majka, aki természetesen a Curtis-balhéra is reflektált. A felvetésre, hogy Curtis úgy érezte, nem kezelte őt egyenrangú partnerként, Majka azonnal kifakadt:

“Ha kimondanám, hogy Atika mennyi pénzt keresett nálam, akkor dobnál egy hátast. Saját maga mondta el, hogy száz millió forintot kokainozott el, akkor az honnan volt? Akkor hogy nem volt egyenrangú? Hogy érezte, hogy nem volt megfizetve?”

– érvelt.

Ez az ország legjobb és legnagyobb összművészeti fesztiválja, idén sem okoz csalódást, és még közel egy hétig tart! Ilyen a 32. Művészetek Völgye!

“A korából kifolyólag, hogy már 34 éves, hogy családja van, hogy vett egy házat, vett egy autót, így fejlődik az ember: megtartani, előrelépni, menni tovább. (…) Erre rájön, hogy ezért majd olyan dolgokat kell tenni, ahol nem teheti meg azt, hogy nem megy el. És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. (…) Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik, mert nekünk sok közös barátunk van. Hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Úgy értem, miért kell engem ebbe belekeverni egy év után egy posztban?”

– mondta.

“Nagyon szerettem, mint embert, nagyon szerettem, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. Hiányzik is”

– fejtette ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló