Celeb

Kim Kardashian sosem unta még annyira az életét, mint ebben a sminkes videóban

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.24 | 18:33

Készült egy kollaboráció Jaclyn Hill, az egyik leghíresebb YouTube-guru és Kim Kardashian, a reality-műsorok és a kontúrozás anyja közreműködésével, de ahelyett, hogy egy menő, tényleg informatív felvételt készítettek volna, kaptunk egy teljesen felesleges, unalmas és nagyon kínos videót.

Tengernyi “készülj el velem” szépségvideó van a neten, de olyan, amiben maga Kim Kardashian a főszereplő, csak maroknyi. Mégse sikerült felvennie a nézők által megkövetelt műmosolyt, bár a hiperaktív Jaclyn Hill mellett ezen nem is igazán tudunk meglepődni.

A legjobb dolog ami ezzel a videóval történt az, hogy valaki fogta magát és összevágott belőle néhány kifejezetten kínos jelenetet, majd feliratozva közzétette. Lassan már ezt többen látták, mint az eredeti verziót:

jaclyn hill annoying kim kardashian for 3 minutes straight

youre so confident in this!!!!!! follow me on twitter 🙂 @realimshook video ideas please comment or DM me

Ja és itt az eredeti, 14 perces verzió is, ami feleannyira sem szórakoztató, de azért belinkeljük:

Get Ready With Me & Kim Kardashian | Jaclyn Hill

SUBSCRIBE! http://goo.gl/3Awmn8 I hope you guys enjoy this get ready with Kim Kardashian! Seriously, such a surreal moment for me! I have been inspired by her makeup looks for YEARS! When I worked at MAC everyone who walked in the door asked for a Kim K look, so being able to have the opportunity to sit down and glam with her personally was super surreal to say the least!

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló