Celeb

Tom Cruise csak rávette a rettegő James Cordent, együtt ejtőernyőztek egy jót

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.28 | 10:22

A Fallout alcímű MI-mozi sztárjának a halálugrás sima ügy, de nem a komikusnak!

Tom Cruise új Mission Impossible-filmje, a Fallout – azaz: Utóhatás, de ha tükörfordítjuk, akkor akár kizuhanás is lehetne – ihlette meg a színészt, hogy James Cordent belerángassa valami rendkívülibe. Pontosabban olyan akcióba, amihez a műsorvezető-komikus barát nincs igazán hozzászokva, Cruise számára viszont gyerekjáték.

A halálra rémült Corden a maga módján megpróbált azért kihátrálni a dologból:

Ki akartam menteni magam minden áron, de kiderült, rosszul volt benne Tom száma a telefonomban. Szegény Tom Hiddleston, hogy fogok tőle elnézést kérni azért a sok ételmérgezéses sms-ért?

poénkodik a brit komikus. Az 56 éves Cruise ellentmondást nem tűrve leszállította cimboráját a kaliforniai Perris Valleyba, hogy a magasba emelkedve

átgondoljanak sok mindent odafent.

A 39 éves Corden előhozakodott a félelmeivel, de aztán úgy volt vele, hogy ha ezen múlik, hogy akciósztár válhat egyszer még belőle, akkor csak meglépi.

Ha mi most meghalunk, abban az lesz a legrosszabb, hogy semmilyen figyelmet sem kapok majd a sajtótól. A főcím úgyis az lesz, hogy TOM CRIUSE ELHUNYT, azzal a sráccal együtt, akivel időnként kocsikázott.

élcelődik a Top Gun és számos más, magasban játszódó mozi sztárjával Corden az Entertainment Weekly oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló