Celeb

Meglepő fotóval vetett véget a találgatásoknak Curtis

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.31 | 15:18

Jó ideje dagad a botrány Curtis körül.

Július elején Majkával közös fellépésükön már Curtis nem jelent meg, ezután pedig azonnal el is indultak a pletykák, hogy ismét a kábítószerek állhattak közéjük. Később mindketten megerősítették a hírt, hogy külön utakon folytatják.

Fotó: TV2

Azóta több fajta híresztelés is napvilágot látott Curtis-szel kapcsolatban, amit nem hagyott szó nélkül. Az énekes a Borsnak adott interjújában cáfolta, hogy a Majkával való különválásuknak bármi köze lenne a drogokhoz. Az interjúra Majka is reagált, bár ő nem akart nyilvánosan ennyire belemenni a témába.

Curtis-szel kapcsolatban már az is felmerült, hogy a nagy port kavaró ügy előtt szakított a kosárlabdázóként ismert szerelmével, Barnai Judittal, akivel állítólag hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatban vannak – írja a promotions.hu.

A híresség határozottan cáfolta a pletykát:

A szerelmi életem köszöni szépen, teljesen jól van. Az, hogy nem a Facebookon és az Instagramon élem az intim pillanataimat, annak megvan az oka. Azt szeretném, hogy a zenémről beszéljenek, a dalaimról, vagy éppen arról a produkcióról, amit alkotok. Nem gondolom, hogy attól működik jól egy párkapcsolat, ha mindennap közös fotót posztolok a párommal. Két éve együtt élünk, boldogok vagyunk, a kisfiammal is nagyon jól kijönnek, szóval, minden rendben van. Judit igazi társ, vele szeretném leélni az életemet, sok közös tervünk van

– árulta el a Borsnak Curtis.

A fentiek fényében egészen meglepő volt az a fotó, amit Curtis az Instagram oldalára posztolt, hiszen a képen szerelmével látható. Úgy tűnik ezzel is bizonyítani szeretné, hogy alaptalanok a pletykák:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.