Celeb

Ennyit keres Majka, Sebestyén Balázs és Rúzsa Magdi – ők a legértékesebb celebek

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.03 | 12:18

Kiderült, milyen bevételeik voltak tavaly.

TV2

A Forbes a múlt héten megmutatta, kik a hazai legértékesebb celebek, most pedig arról rántották le a leplet, hogy mennyit keresett tavaly a top 3. Ahogy az már kiderült, Majka keresi a legtöbbet, és most azt is megtudtuk, hogy a tavalyi 302 millió forintos bevétele majdnem egyharmadát, 84 millió forintot tudott a Dyma nyereségként elkönyvelni. Ezen túl a cége százszázalékos tulajdonosaként tavaly 80 millió forintos osztalékot vett ki a vállalkozásból – foglalta össze a Szeretlekmagyarország.hu.

A második Sebestyén Balázs, akinek a vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, és így volt ez 2021-ben is 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során. A Forbes cikke szerint az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is vesz.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi, dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, így ő lehet az a magyar előadó, aki a legtöbb jogdíjat kapja Magyarországon.

Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió forint volt a profit.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi osztalékot fizettek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.