Celeb

Így néz ki Tóth Gabi valójában, smink nélkül

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.03 | 18:45

Bár továbbra is az "egyszerű, tapolcai lány" vagyok imázst erősíti, azért Tóth Gabit a legtöbbször full sminkben látjuk. Hát, most épp nem.

“Nagyon szeretek sminkelni, és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett… szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg, amennyire készen áll, és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó…”

– fejtette ki az énekesnő.

“Én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert. Értékelem az adottságaimat, és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van… megdolgoztam értük! Én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet… Szép napot nektek!”

– fűzte hozzá.

A lapozható galériában a második kép a smink nélküli fotó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló