Celeb

“Titkolják előlem, miért halt meg a fiam” – Mazsi még Berki Krisztián anyjának sem árulja el, mibe halt bele Berki Krisztián

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.03 | 09:30

Berki Júlia azt mondta, hogy enyhítene a fájdalmán az, ha tudná a fia halálának pontos okát.

Kép: TV2

Három hónap telt el Berki Krisztián halála óta. A Blikk információi szerint Mazsi már megkapta a halottvizsgálati bizonyítványt, amiből kiderült a halál oka, az özvegy viszont senkinek nem árulja el, mibe halt bele az egykori férje, még az elhunyt édesanyjának sem.

Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért. Pedig szeretném tudni, mi volt a konkrét kiváltó oka a fiam tragédiájának, de még nekem se árulta el senki

– mesélte a lapnak Júlia. Azt is hozzátette, hogy örökké fájni fog neki az egyetlen gyereke elvesztése. “Nem vagyok jobban, és nem is leszek. Ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette az egy szem gyerekét. Krisztián minden percben itt van velem, érzem a jelenlétét” – mondta. Ezen túl úgy véli, hogy segítene neki Krisztián halálának a feldolgozásában, hogy mi okozta a halálát.

Berki Mazsi elárulta, mi volt Berki Krisztián utolsó kívánsága felé

Megkeresték Mazsit is, aki röviden válaszolt: “augusztusban szeretnék kicsit pihenni a lányommal és úgy érzem, nem is jött még el az ideje annak, hogy elmondjam, mi vezetett Krisztián halálához”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló