Celeb

Berki Mazsi elárulta, mi volt Berki Krisztián utolsó kívánsága felé

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.17 | 13:48
  • trendindex: 8

Berki Mazsi összetört, de most megszakítja a csendet: a májusban elhunyt Berki Krisztiánnal való kapcsolatuk utolsó szakaszáról beszélt most az özvegy. Elmondta, hogy a problémák ellenére is nagyon szerették egymást. 

Kép: RTL

“Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán.”

Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában

– nyilatkozta Berki Mazsi a Borsnak. Berki Krisztián egyik utolsó kívánságával Mazsitól kért még egy esélyt.

“Nehéz, de a kislányom miatt nincs más választásom, tartanom kell magam. Nem tehetem meg – és Krisztián sem lenne rám büszke –, ha nem tudnám ellátni Emmát. Sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok. A kislányom egészségét tartom szem előtt”  – tette hozzá az özvegy, majd így folytatta:

Amikor az ember egy ilyen tragédiát átél, nem tudja onnan folytatni, ahol abbahagyta. A gyász még tart, és már tudok mosolyogni, de nem vagyok jól.

“Hullámzó a hangulatom, egyik pillanatról a másikra tör rám a sírás. Nagyon szeretek dolgozni, ezért picit a munkába menekülök. Tizennégyéves korom óta dolgozom, mindig is pörgős voltam, sokszor hajlamos vagyok túlvállalni magam. Visszatérek az influenszerkedéshez is, és próbálok párhuzamosan négy-öt lábat építeni nekem és a kislányomnak. Szeretném továbbra is tartani azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik igazán kíváncsiak arra, hogy mi van velem” – mondta a végén.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.