Celeb

Ariana Grande bepasizott?

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.04 | 07:46

Ideje volt már.

Éppen ideje volt már, hogy Ariana Grande a Thank U, Next című, exekről szóló sláger után tovább lépjen. Úgy néz ki, hogy a Social House nevű duóval való együttműködés gyümölcsözőbbnek bizonyult, mint ahogyan azt az elején gondoltuk volna – írta a Ragazze.hu.

View this post on Instagram

what u feeling like today

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

A 2018-ban, Pittsburghben alakult hip-hop/r&b-formáció az említett dalban is közreműködött, illetve még a 7 Rings produceri munkálataihoz is hozzátették a magukét.

Jelenleg pedig közös turnén járják a világot; és mintha az egyik tag, Mikey Foster össze is melegedett volna a popsztárral, aki augusztus 1-jén hozta ki új, Boyfriend című számát. Foster még júniusban egy szívhez szóló szülinapi köszöntőt posztolt, mely alapján úgy tűnt, hogy Grande már nem csak a barát-zónába esik nála.

Az Univerzum nálad hihetetlenebb személyt nem is tudna nagyon felmutatni. Remélem idén csak abban részesülsz, ami Téged illet, azaz: örömben. Szeretlek. Boldog születésnapot!

írta egy babafotó mellé, ami Arit ábrázolja.

Kart karba öltve már fényképezték kettejüket lesifotósok, ám hivatalosan sem meg nem erősítették, sem nem cáfolták a pletykát még, miszerint járnának. Scootie Anderson, a duó másik tagja sem vonhatta ki magát a popsztár hatása alól, mikor a 7 Ringst-t írták.

Rengeteget lógtunk együtt, segítettünk egymásnak, hogy meglegyen a közös meló.

Ari nem sokkal az eljegyzését követően szakított is komikus párjával, és elhatározta, hogy 2019-ben egyáltalán nem fog romantikázni.

Szerettem Pete-et, de egyáltalán nem ismertem meg. Őrült, vidám és mégis valószerűtlen volt a kapcsolatunk.

idézi a People a Vogue augusztusi címlap-sztoriját jegyző, Grammy-díjas dívát.

Nyitókép: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló