Celeb

Tóth Gabi fog fellépni Ferenc pápa miséje előtt a Hősök terén

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.06 | 16:48

Tóth Gabi az Eucharisztikus Világkongresszus alkalmából pár órára Magyarországra érkező Ferenc pápa igehirdetése előtt fog zenélni.

Tóth Gabi és zenekara léphet Ferenc pápa szentmiséje előtt. A katolikus egyház feje a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus fő eseményeként celebrál misét szeptember 12-én, Budapesten a Hősök terén. Pár órás magyarországi látogatását követően a Szentatya Szlovákiába utazik tovább, ahol három napot tölt majd el.

Tóth Gabi így konferálta fel

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Hősök Terén esedékes fellépését Instagramján: “…ami nagyon-nagyon csodálatos, hogy szeptember tizenkettedikén, vasárnap, a Hősök Terén a Ferenc pápa tart szentmisét. És az a megtiszteltetés ért, hogy a szentmise előtt a Hősök Terén, nagyon sok ember előtt én léphetek föl a zenekarommal, és adhatok koncertet. Úgyhogy,

fú nagyon vártam, hogy elmondhassam.

Nagyon sok embert várnak, úgyhogy igyekszünk egy olyan műsort összerakni, amiben megjelennek majd az autentikus elemek is. Hiszen ez egy világkongresszus, és nagyon sok külföldről érkező ember is lesz, akiknek szeretnénk megmutatni, hogy milyen gyönyörű hagyományaink és kultúráink is vannak, akár a zenén keresztül.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló