Celeb

Ashton Kutcher megvakult

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.09 | 14:18

Kevesen tudják, de Ashton Kutchernek egy olyan szörnyű betegséggel kellett szembenéznie, aminek következtében a látását és a hallását is elvesztette, és járni sem tudott.

Két éve már annak, hogy a színészt egy ritka autoimmun betegséggel, a vaszkulitisz (érgyulladás) egy formájával diagnosztizálták. Mielőtt a diagnózis megérkezett, Kutcher rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül: átmenetileg elveszítette a látását és a hallását is, és az egyensúlyérzéke is megszűnt, aminek következtében lábra se tudott állni.

Az igazán durva szakasz kb. hat hétig tartott, de aztán további egy évre volt szükség ahhoz, hogy minden helyreálljon. A sztár nemrég a Running Wild With Bear Grylls: The Challenge című műsorban mesélt arról, hogy két évvel ezelőttig nem értékelte a látás, hallás és járás képességét tizedannyira sem, mint most, és voltak időszakok, amikor kételkedett abban, hogy valaha is ép ember lehet még.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló