Celeb

Jim Carrey először mesélt a világnak arról, hogy szenvedélyes festőművész

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.09 | 08:43

Jim Carrey évtizedek óta csal mosolyt az emberek arcára, de nevettető énje mellett megbújik benne egy művész is, amit nagyon kevesen tudnak róla. A színész ideje nagy részét pedig alkotással tölti, már gyerekkora óta rajong a művészetekért, de 2011-ben jutott el odáig, hogy ecsetet ragadjon és fessen valamit.

Az 55 éves színészről most egy rövid kis dokumentumfilm készült, ami bemutatja őt az alkotás során, miközben igazán mély gondolatokat oszt meg magáról, a művészetről, a világról. Kiderül, hogy egy őt nagyon mélyen érintő személyes esemény miatt menekült az festészetbe. Mikor elkezdett festeni, a lakásban nem lehetett megmozdulni a festékektől és az alkotásaitól. Olyan szürkének találta maga körül a világot, hogy színekre volt szüksége.

Megtudhatod mit szeretek, megtudhatod, hogy mi zajlik bennem, láthatod a sötétséget és láthatod, hogy mennyire vágyom a fényre

– meséli.

Hajnali öt van, gondoltam dolgozom egy kicsit ezen a szobron. Vicces, az ember sosem tudja, mit érez majd a művével kapcsolatban, mit fog ábrázolni, sőt, mit fog egyáltalán jelenteni. Volt már rá példa, hogy tervvel kezdtem neki az alkotásnak, aztán egy évvel később rájöttem, hogy a festmény akarta nekem elmondani, hogy én ki vagyok, mielőtt még elkészült volna.

Fotó: Vimeo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.