Celeb

Alekosz kísérletezik: túl van élete első melegrandiján

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.10 | 16:11

Aki azt hitte, hogy Alekosz már nem tud semmi meglepővel előrukkolni, az nagyot tévedett.

A Való Világ széria egyik győztese úgy gondolta, elege van a nőkből, és ad egy esélyt az őt vonzónak találó férfiaknak is. Mint írja, keserű tapasztalatai oda vezettek, hogy néhány napig kipróbálja, milyen lehet melegnek lenni:

Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz.

Alekosz már túl is van az első randiján, és egészen jó tapasztalatokat szerzett. Az persze kérdés, hogy csak az egóját legyezgette ezzel, vagy tényleg képes egy 180 fokos fordulatra a nemi élete terén is.

Azt kell, hogy mondjam, nőtől évek óta – évtizedek óta nem kaptam, nem hallottam annyi csodálatot, mint tőle. Kísérletemet a nők kigúnyolják, nem értik azt. Pedig mindent értük teszek. Ebből is jól látszik, a női agy primitívebb mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva

– írja Alekosz, aki pénteken vonja le a kísérleti homoszexuálisság tanulságait.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.