Celeb

Darren Aronofsky annyira megrendezte új filmjében Jennifer Lawrence-t, hogy utána jól össze is jöttek

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.10 | 18:52

A színésznő a Vogue-nak adott új interjúban árulta el magánélete nagy titkát.

Jennifer Lawrence. Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

Darren Aronofsky, a Pankrátor és a Fekete hattyú rendezőjének új filmjét (mother!), amiről mi is írtunk, szeptemberben mutatják be, és a trailer alapján erős, nyomós filmmel lesz dolgunk, amiben ráadásul jobbnál jobb színészek szerepelnek: Jennifer Lawrence a központi alak a moziban, akinek Javier Bardem, Michelle Pfeiffer és Ed Harris lesznek a partnerei.

A film kapcsán interjút adott a Vogue magazinnak a 26 éves Jennifer Lawrence, amiben elárulta, miután tavaly augusztus legvégén befejeződött a forgatás, randizni kezdtek a filmet író és rendező Aronofsky-val. A színésznő elmondta, milyen rengeteg energiát kapott a férfitől, viszont nem tudta, hogy az mit érez iránta, hogy érez-e bármit. De érzett, és most már lassan egy éves a kapcsolatuk, amibe az sem zavart be, hogy 22 évnyi a korkülönbség köztük. De Lawrence szerint egyébként is csupa meglepetés a pasija:

Kerülöm a Harvardon tanult embereket, mert nem lehet beszélgetni velük anélkül, hogy többször el ne mondják neked, hogy ők a Harvardon tanultak, de Darren nem ilyen.

Persze azért azt is elárulta, hogy vannak köztük ellentétek is. Míg a színésznő rendszeresen nézi a Real Housewives című reality-t, addig Aronofsky ki nem állhatja, mert rendkívül kiábrandítónak tartja.

És hogy milyen volt a közös forgatás? Kőkemény, ilyen mélyre még nem kellett lemennie magába Jennifer Lawrence-nek, félt, hogy vissza se fog találni. A kollégák persze, Aronofsky-val az élen sokat segítettek neki. Felállítottak egy pihenősátort, amit elneveztek Kardashian-sátornak, mert a híres-hírhedt család tagjainak fotóival volt kidekorálva, hogy amikor kell, visszahozza a színésznőt a valóságba.

mother! movie (2017) – Official Trailer – Paramount Pictures

Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris and Michelle Pfeiffer star in mother!, directed by Darren Aronofsky. See it in theatres 9.15. A couple’s relationship is tested when uninvited guests arrive at their home, disrupting their tranquil existence. From filmmaker Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), mother!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.