Celeb

Ha az ösztöneidre nem is, Katy Perryre azért hallgathatnál, mielőtt ráírsz az exedre

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.12 | 08:22

Katy Perry azért már tud egyet s mást a szakításokról, úgyhogy neki elhisszük, bármiről is prédikál szerelem témában. Ismét nagy bölcsességet osztott meg a rajongóival, főleg azoknak szól az üzenet, akiknek épp össze van törve a szívük és azon agyalnak, mit írjanak az exüknek. Segítünk: legfőképpen semmit.

Fotó: Getty Images / Ian Gavan

Egy rádióinterjúban bevallotta, hogy ő is elkövette már ezt a hibát, sőt, a mai napig vannak olyan napok, mikor legszívesebben telefont ragadna, hogy üzenetekkel zaklassa volt szerelmeit.

Voltam már ilyen helyzetben, nem is egyszer, hogy újra össze akartam szűrni valakivel a levet. Ilyenkor az ember tudja, hogy ez nem jó ötlet, de néha van, amit meg kell tenni. Ám sokszor az is elég, ha kiírjuk magunkból az érzéseket, aztán még véletlenül sem küldjük el a címzettnek. Olyan ez, mint egy edzés

– mondta Katy.

Le kell írnom és aludnom kell rá egyet, mielőtt tényleg elküldöm. Nálam ez úgy működik, hogy éjjel valahogy sokkal érzelmesebb vagyok, aztán reggel megnézem, mit akartam elküldeni és hálát adok, hogy végül megtartottam magamnak a gondolataimat.

Ezek szerint tényleg csak önkontroll kérdése az egész, a baj csak az, hogy a felfokozott érzelmi állapotban hajlamosak vagyunk a szívünkre hallgatni az eszünk helyett, pedig néha jobb lenne, ha kétszer is átgondolnánk, mielőtt cselekszünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló