Celeb

Egy év alatt 30 kilót hízott a gyönyörű színésznő – így néz ki most

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.13 | 14:18
  • trendindex: 2

Sasha Pieterse most először beszélt arról, milyen nehezen élte meg, hogy a teste megváltozott.

Forrás: MARK RALSTON / AFP

Sasha Pieterse nemrég a Lautner házaspár podcastjének vendége volt, ahol arról az időszakról beszélt, amikor 17 éves korában teljesen átalakult a teste.

Tényleg megfizethetetlen a Balaton? Ebből a videóból minden kiderül, hiszen elsőkéből számolunk be arról, mi is az igazság.

Sasha mindössze 17 éves volt, amikor a nagysikerű Pretty Little Liars című sorozatban szerepelt és észrevette, hogy az anyagcseréje már nem úgy működik, ahogy korábban. Gyanakodni kezdett, hogy valamilyen egészségügyi probléma állhat a háttérben, hiszen odafigyelt az étkezésre, sportolt, mégis egy év alatt 30 kilót szedett fel.

15 különböző nőgyógyásznál járt, mire sikerült PCOS-sel diagnosztizálni.

15-16 éves lehettem, amikor változásokat vettem észre az anyagcserémben. 17 évesen egy év alatt 31 kilót híztam, minden ok nélkül. Nem volt rá magyaráztat. Életem egyik legelkeserítőbb élménye volt, mert nem számított, mit tettem, milyen jól viselkedtem, mennyire nagyszerűen bántam a testemmel, a dolgok valójában inkább rosszabbra fordultak, mint javultak. Nagyon-nagyon zavaró volt. Ebben az az a legfrusztrálóbb, hogy meglehetősen könnyű diagnosztizálni. Ez egy hormonális egyensúlyhiány. Egy hormonbetegség, amit könnyű észrevenni, mert nagyon magas lesz tőle a tesztoszteron- vagy az ösztrogénszinted, és nagyon alacsony a D-vitamin-szinted. Sok más dolog is hiányozni kezd a szervezetedből

– mesélte a színésznő a műsorban.

Bár a PCOS sok nő esetében meddőséget okoz, Sasha szerencsés volt és kisfiának, Hendrix Wade Scheaffernek 2020 novemberében adott életet.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló