Celeb

Már nem Jennifer Lawrence a legjobban fizetett színésznő, hanem…

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.17 | 14:07

Valakinek nagyon bejött a La La Land.

Emma Stone (kép: AFP PHOTO / Robyn Beck)

A Forbes szakijai szerint 2015-ben és 2016-ban Jennifer Lawrence volt a legjobban fizetett színésznő a világon, 2017-ben viszont már nem ő áll a listájuk élén. Hanem Emma Stone, aki nagyon-nagyot ment idén, főleg annak köszönhetően, hogy év elején Oscart nyert a La La Landben nyújtott alakításáért. A Forbes szerint Emma kb. 26 millió dollárt kasszírozott idén.

Jennifer Lawrence-t ráadásul egy másik Jennifer is leelőzte, Jennifer Aniston, aki állítólag még mindig rengeteg bevételhez jut a Jóbarátok miatt, az egykori sorozat hatalmas sikerét váltja pénzre, többek között reklámszerepekkel. Nem is rosszul, a Forbes szerint 25, 5 millió dollárt hozott össze idén.

Jennifer Lawrence idén csak 24 milliót keres majd, ami elég nagy visszaesés ahhoz képest, hogy 2016-ban 46 millió jött össze neki. A színésznő a filmszerepek mellett a Dior reklámarcaként jut még nagyobb bevételhez. Rajtuk kívül Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts és Amy Adams szerepel a Forbes Top 10-ében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.