Celeb

Utálja egymást Kamilla királyné és Katalin hercegné: ez az ok

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.30 | 14:48
  • trendindex: 9

Valaha jóban voltak, de ez már a múlté.

duchesskatephotos / Instagram

A brit királyi családban a látszólagos harmónia mellett megjelentek az elmúlt időszakban a feszültség jelei Katalin hercegné és Kamilla királyné között. A háttérben azonban nem politikai vagy udvari intrikák állnak, hanem egyszerűen a gyerekek. György, Sarolta és Lajos herceg és hercegnő az, ami miatt ez a két nő között apró súrlódások, majd egyre nagyobb törésvonalak keletkeztek.

Katalin mindig először saját családjához fordul, amikor tanácsra vagy támogatásra van szüksége a gyerekek nevelésével kapcsolatban. A Middleton módszert alkalmazza, így a Middleton család befolyása dominál a gyerekek életében. Ez az udvarban korábban nem igazán volt megszokott.

A királyi család hivatalosan talán befolyásosabb is lehetne az unokák életében, de a valóságban Katalin és édesanyja, Carole közeli kapcsolata dominál.

Tovább árnyalja a helyzetet, hogy Vilmos herceg is szoros kapcsolatot ápol a Middleton családdal. Ő is Katalin szüleinek, valamint testvéreinek, Pippának és Jamesnek hisz, ha gyereknevelésről van szó – Károly ennek pedig nem nagyon örül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló