Celeb

Falusi Mariann teljesen összetört, könnyeivel küzdött

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.31 | 10:18
  • trendindex: 20

Falusi Mariann hónapokkal társa és barátja halála után is küzd azzal, hogy belépjen Lang Györgyi lakásába.

Fotó: RTL

Az országot május 20-án szomorú hír rázta meg: hosszú, méltósággal viselt betegség után otthonában elhunyt a Pa-dö-dö együttes legendás énekesnője, Lang Györgyi, mindössze 66 évesen. A gyászolók a búcsúztatóján színes ruhákban és kis kaktuszokkal jelentek meg a fővárosi állatkertben, hogy méltóképpen búcsúztassák a művészt. Falusi Mariann, Lang Györgyi zenésztársa és barátja különösen nehezen viseli az énekesnő elvesztését, aki számára rendkívül sokat jelentett.

Péterfi Csaba, Lang Györgyi egykori kollégája a Story Magazinnak mesélt arról a pillanatról, amikor Falusi Mariannal visszatértek a elhunyt énekesnő otthonába. A lakásban minden olyan volt, mintha Lang Györgyi még mindig ott élne. A szobai tárgyak, a betegségre utaló eszközök mintha várták volna, hogy a gazdájuk visszatérjen. Péterfi elmondása szerint a lakás tele volt színekkel és vidám emlékekkel, olyan érzés volt, mintha az énekesnő csak pillanatokon belül felbukkanhatna és újra mosolyogna.

A búcsúztató során készült egy megható fotó is Falusi Mariannról, amint szomorúan áll barátnője üres tolószéke mögött. A képen könnyek csillognak a szemében. A fotó része a Gödöllői Művészetek Házában rendezett Szubjektív kiállításnak, és Keleti Éva készítette.

Ez a pillanat mélyen érzékeltette, hogy Lang Györgyi elvesztésével az idő úgymond megállt, és Falusi Mariann könnyei tovább erősítették az üresség érzését, amit az elhunyt barátja hagyott maga után.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló