Celeb

Harry herceg szervezetet indít a Föld megmentésére

A fenntartható utazásban segít majd a Travalyst nevű szervezete.

(Fotó: Koen van Weel / ANP / AFP)

„Valószínűleg tudjátok, hogy nem vagyok a turizmus vagy az üzleti élet szakértője, de az utazásaim során különleges kapcsolatra tettem szert a helyi közösségekkel és környezettel, és észrevettem valami aggasztót.” – kezdte a beszédét Harry herceg Amszterdamban, amikor bemutatta a Travalyst nevű szervezetét. Elmondása szerint azon szerencsések közé tartozik, akik tehetnek valamit a Földért, szóval most tesz is.

A Travalysten keresztül információval látja majd el az embereket arról, hogy mely utazások fenntarthatóak, tehát segítik a bolygót, vagy károsítják azt. Ezen kívül arról is lerántják a leplet, hogy az utazásért kifizetett pénzből ki profitál.

Partneri kapcsolatba szeretnének lépni utazós vállalkozásokkal, mint a SkyScanner, a TripAdvisor vagy a Booking.com, az viszont még nem tiszta, hogy pontosan hogyan fognak működni.

Az utazásokon keresztül talán még senki nem próbálta megmenteni, de legalább segíteni a bolygót. Mindenesetre jó ötlet, elvégre a repülő az egyik legszennyezőbb közlekedési mód, na meg az sem mindegy, kihez jut az a rengeteg pénz, amit turizmusra költenek az emberek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.