Celeb

Nem semmi, Kanye West egy 14 millió dolláros birtokot vett!

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.07 | 12:18

Van hová visszahúzódnia a dolgos rappernek.

Úgy néz ki, Kanye West egy kis nyugalomra vágyik, amit sem szeretett szülővárosában, Chicago-ban, sem kaliforniai álom-családjánál nem talál. Ezért, vagy pedig befektetési célból vehetett 14 millió dollárért egy mindentől távol eső farmot.

 

View this post on Instagram

 

Night at the museum in Japan @teamlab_borderless

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A festői Wyomingban bújik meg az ingatlan, mely közel kilencezer hektáron terül el. A Cody közelében lévő Monster Lake Ranch sem biztos, hogy olyan idilli hely: a világ rodeo-fővárosának környékén van. Két édesvizi tó, nyolc faház, étterem és még egy, találkozók lebonyolítására is alkalmas központi épület is tartozik a komplexumhoz.

Ráadásként istállók, karámok és egy sereg ló is a tulajdonába jutott Kim Kardashian férjének. A rapper boldogan furikázik vadiúj birtokán, mely élmény az aktuális album befejező munkálatainak is vélhetően lökést ad.

 

View this post on Instagram

 

City 2 City and Coast 2 Coast @amazonmusic is down with the movement…Stay Tuned!!

A post shared by Pusha T (@kingpush) on

A lemezt egyébként szeptember 27-ére ígéri, és Jesus Is King lesz a kiadvány címe. Pusha T ismét részt vesz a folyamatban, aki a Ye készülténél is jelen volt, teszi hozzá az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

DAYTON, OHIO’S SUNDAY SERVICE IN SUPPORT OF THE VICTIMS AND SURVIVORS OF THE MASS SHOOTING EARLIER THIS MONTH. #DAYTONSTRONG

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló