Celeb

Azt beszélik, Meghan Markle máris babát vár

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.10 | 07:22
  • trendindex: 11

Az egyik friss fotón Harry herceg bájos neje állítólag várandósnak tűnik, bár mások szerint csak a szél kapott a ruhája alá. A rajongók ezzel együtt máris pezsgőt bontottak.

A Kensington Palace, a hivatalos hírforrás nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. A gyanúra okot adó kép a következő:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stop putting Meghan’s body under a microscope every time she steps out. @Kensingtonroyal will announce it publicly when she’s finally pregnant. The Duke and Duchess just got married in May. .. .. .. .. ⛔ Commenters of rude comments, offensive and hateful speech will be permanently BLOCKED…⛔ .. .. … … .. … … .. .. … .. .. #princeharry #meghanmarkle #duchessofsussex #dukeofsussex #britishroyal #uk #duchessofcambridge #england #royal #kateMiddleton #fashion #truelove #tuxedo #london #viral #PrinceWilliam #uk #travel #picoftheday #britishroyal #beauty #nyc #fashion #britishroyalfamily #princecharles #losangeles #America #suit #ontario #australia

Meghan and Harry (@meghan_harry_news) által megosztott bejegyzés,

A kommentár itt arról szól, hogy elég volt abból, hogy mindenki Meghan Markle-t vizslatja folyton, majd bejelentik a nagy hírt, ha eljön az ideje.

Nyitókép: Dan Charity / POOL / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.