Celeb

Selena Gomez érzelmes Insta-posztban közölte, hogy veseátültetésen esett át

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.14 | 15:22

Az már korábban is tudott volt Selena Gomezről, hogy egy gyógyíthatatlan autoimmun betegséggel küzd, ami nem más, mint a lupus. A megbetegedés következtében az immunrendszer a test ellen fordul és a szöveteket, valamint a szerveket is megtámadja, aminek többek közt a szív, a vese és a tüdő látja kárát.

Mint kiderült, Selena állapota az utóbbi hónapokban sokat rosszabbodott, olyannyira, hogy szervátültetésre is szüksége volt. Az énekesnő legjobb barátnője, Francia Raisa jelentkezett donorként. Ezért volt, hogy új zenéit nem promózta személyesen és nem is nagyon láthattuk őt egész nyáron se koncertezni, se eseményeken megjelenni.

Mindez egy érzelmes Instagram-posztból derült ki, amit Selena osztott meg. Ebben mondott köszönetet a lánynak, aki megmentette az életét és a rajongóknak is, amiért mindenben támogatják őt.

Nincsenek rá szavak, megköszönni sem tudom azt, amit gyönyörű barátnőm Francia Raisa tett értem. A legnagyobb ajándékot és önfeláldozást adta nekem azzal, hogy felajánlotta a veséjét. Annyira szerencsés vagyok, nagyon szeretlek!

Fotó: Getty Images / Dave Kotinsky


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.