Celeb

Az orgiázó Borkai neje: Nőiességemben alázott meg…

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.15 | 12:48

Exkluzív interjú készült Borkai Zsolt feleségével, Borkainé Havassy Myrtillel.

A korábbi győri polgármester felesége nyíltan beszélt érzéseiről és tapasztalatairól egy exkluzív interjúban a Heti Naplónak. A beszélgetés során kifejtette, hogy a szexbotrány kirobbanása után nagyon megalázottnak érezte magát. Kiemelte, hogy nőiességében való megalázás a legcsúnyább dolog, amit egy nőnek át kell élnie.

Havassy Myrtill beszélt arról is, hogy bár egy időben úgy érezte, hogy gyűlöli a férjét, mégis nagyon szereti Borkai Zsoltot, és azóta megbocsátott neki. Ugyanakkor elmondta, hogy soha nem nézte meg a szexpartin készült felvételeket, és ezt nem is fogja megtenni. A nyilvánosság kezelése közben nagyon nehéz volt számára.

A házaspár a botrány kirobbanása után segítségért fordult egy régi ismerősükhöz, Várszegi Asztrik pannonhalmi főapáthoz, hogy megmenthessék házasságukat. Havassy Myrtill elmondta, hogy ez a lépés sok erőt adott nekik a nehéz időszakban.

Az interjúból több részlet is kiderül, például hogyan értesült a felvételek nyilvánosságra kerüléséről, milyen konfliktusokon mentek keresztül Borkai Zsolttal, és hogy támogatja-e férje indulását a győri polgármesteri posztra.

Az interjú a Heti Napló Sváby Andrással című adásában kerül bemutatásra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló