Celeb

Tóth Vera megszólalt húga válása és politikai szerepvállalása kapcsán

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.15 | 16:58

Nem tagadja, hogy hibázott.

“Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni”

– fejtette ki Rangos Katalin vendégeként a Heti jégbüfé című interjúsorozatban.

“Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van”

– tette hozzá.

Az énekesnő azt is szóvá tette, hogy tudja, hogy a húga “esetleg nem olyan következetes, mint mások, és jellemzőek rá az éles váltások”.

“Amikor a politika beleszövi magát egy képbe, ott az egy élesebbnek tűnő váltás tud lenni”

– emeli ki.

“Ha Koncz Zsuzsa és Bródy megcsinálja, tőlük hitelesnek érzed azt, hogy politizálnak. Akár most is. Ők mindig is ezt a szerepet felvállalták magukra. A Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje. Tőle nem fogadják ezt el. És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része. De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz, és legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi, azt ne oszd meg, az a zenédet szereti, a zene a béke kulcsa, amiben megnyugszunk. Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek.”

Vagyis Gabi hibázott, de alapvetően őszinte volt, nem játszotta meg magát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló