Celeb

Schobert Norbi legújabb ámokfutása “a rezsiterror” köré épül, és nagyon nagyot megy

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.16 | 06:46

Állítja azonban, hogy nem a kormány megbízásából brüsszelezik.

„Megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak, de én ezt nem fogom megtenni. Nem vagyok a barátjuk és nem vagyok a kegyeltjük sem. Dolgozom velük is, másokkal is”

– fejtegeti.

Ezután egy

„30 éve építettem fel az üzletet, 20 éves az Update és 63 boltért próbálok felelni. Nem tudom helyettük kifizetni a rezsiszámlákat, tudjátok. Nyitunk új boltokat is egyébként, Gödöllőn, Szegeden vagy Oroszlányban is, de zárnak is be régebbi boltok. Mert eddig volt a rezsiszámlája 150-200 ezer forint és ebből lett egymillió forint. Egy-két alkalmazottas kis pékség nem tud kitermelni havi 6-800 ezres, vagy egymilliós rezsit, főleg úgy, hogy nem tudjuk a fogyasztókra ezt áthárítani”

– mondja.

“Tudjátok, az egészséges táplálkozás sosem volt olyan olcsó, mint a szénhidrátmérgezés, amibe sokan belehalnak. Viszont az emberek egyre kevésbé tudnak egészségesen enni. Balhéznak a multikkal is, hogy mennyibe kerül egy kiló kenyér. Érthető. De az emberek sajnos lemondanak az egészséges táplálkozásról. Nem nyernek vele semmit, mert ezt elköltik gyógyszerre”

– érvel.

Kitér arra is, hogy Brüsszel tehet az inflációról a szankciós politika miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.