Celeb

Emily Ratajkowskit szexuálisan zaklatta egy fotós, majd megalázta

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.17 | 11:52

Emily Ratajkowski szomorú története 2012-ra nyúlik vissza, amikor is a fiatal és szép modell aktfotózásokat vállalt. Jonathan Leder profi képeket ígért, amelyek egy művészeti albumban jelennek majd meg, így ő rosszat nem sejtve állt modellt.

“Már több órája tartott a fotózás, és Leder többször is odajött, megigazította a hajamat, változtatott a pózon, amiben álltam, de kezdetben teljesen professzionálisan érintett meg. Egyszer azonban arra figyeltem fel, hogy miután beállított a megfelelő szögbe, éles fájdalmat érzek… ez a férfi ujjal behatolt a vaginámba!”

– állítja. Kiderül az is, hogy egy ponton túl a fotós alkohollal kínálta, hogy még jobban el tudjon lazulni.

Ratajkowski ekkor ellökte a férfit magától, felöltözött, hazament, és bezárkózott a szobájába. Üzenetben közölte Lederrel, hogy nem használhatja a képeit, aki aztán később mégis megjelentette azokat egy albumban.

Jonathan Leder azt mondja, szó nincs róla, hogy bármi olyasmit is tett volna később híressé vált modelljével, amit ő ne akart volna, ám hozzátette: “Ez a nő egész életében a testéből élt, nehogy már egy szavát is elhiggyék” – ez állítólag jobban fájt Ratajkowskinak, mint a kéretlen közeledés korábbról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just dropping in

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló