Celeb

Nagyon beteg Árpa Attila

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.19 | 17:48
  • trendindex: 32

Az utóbbi időben Árpa Attila színész rengeteg munkát és felkérést vállalt, ami miatt kevés ideje jutott a pihenésre és feltöltődésre. Ennek most meglett az eredménye, amikor egyik napról a másikra ijesztő tünetekkel kellett megküzdenie, és ágyhoz kötötték.

Kép: Partizán/YouTube

Árpa Attila egyszerre lett nagyon beteg és gyenge, amitől ő maga is meglepődött, hiszen általában erős egészségnek örvend, és nem jellemző rá az ilyen hirtelen megbetegedés. Délelőtt semmi baja nem volt, azonban este olyan tüneteket tapasztalt, amik egyáltalán nem voltak kellemesek.

Hirtelen rosszul lett, magasra szökött a láza, szédült, és köhögés is gyötri. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi okozta a betegségét. A színész azonban pozitív hozzáállását megőrizve viccesen megjegyezte, hogy talán csak elfelejtette időben bevenni a perui fekete lenmagkivonatát…

Mit tud a saját márkás Telekom mobiltelefon, ami akár havi 1200 forintért is a tiéd lehet? Nézd meg a videót, mutatjuk! 

 

Bocsánatkérő szavakkal zárta bejegyzését, és elnézést kért mindenkitől, akivel a hétvégén találkozót tervezett vagy munkája lett volna. Most azonban szigorú vírusirtás és pihenés zajlik, és a színész a paracetamol, a Pho és a Peaky Blinders sorozat társaságában várja, hogy jobban érezze magát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló